Valopilkku tuo Sini Tarkkisen Lahteen ja järjestää upean kuvauspäivän kiusaamiskokemuksen omaaville nuorille

9.5.2014

Valopilkku-­projekti tuo Sini Tarkkisen Lahteen ja järjestää upean kuvauspäivän kiusaamiskokemuksen omaaville nuorille

Valopilkku­-projekti järjestää yhteistyössä Mallitoimisto Pin­up.fi ja Ace Corner Finlandin kanssa Pin­Up-­henkisen kuvauspäivän kiusaamiskokemuksen omaaville päijäthämäläisille nuorille naisille.

Kiusaaminen jättää aina jälkensä kiusattuun. Kiusatulla saattaa esiintyä ongelmia itsensä hyväksymisen kanssa sekä vaikeuksia luoda sosiaalisia suhteita. Päivän tarkoituksena on luoda tytöille uudenlaista itsevarmuutta Sinin opastuksella, jolla on omakohtaista kokemusta koulukiusauksen uhrina olosta, ja siitä selviytymisestä. Sini on aktiivisesti mukana kiusaamisen vastaisessa kampanjoinnissa sekä on monen nuoren naisen esikuva.

Lahdessa toimiva Valopilkku-­projekti tekee töitä kiusattujen nuorten eteen, jonka pohjalta tapahtuma ideoitiin ja järjestetään. Tapahtuman järjestää Valopilkku­projektissa työskentelevät, itsekin kiusaamiskokemuksen omaavat nuoret. Kuvauspäivän tavoitteena on nostaa esille kiusaamista, sen vaikutuksia kiusatun itsetuntoon sekä erityisesti kiusaamisesta selviytymistä.

Kuvauspäivä järjestetään 16.5.2014 Ace Corner Finlandin tiloissa Lahdessa, Niemen satamassa.

Päivä järjestetään yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Mukana ovat mm. Kespro, Härmän Snackpoint Oy, Harjulan Setlementti ry, Etelä­-Suomen Kosmetologikoulu ja Muotiliike Halonen.

Valopilkku on Ray:n rahoittama yhteistyöhanke, jota koordinoi Harjulan Setlementti ry Lahdessa. Hankkeen tavoitteena on tukea kiusattuja, koulukiusattujen lasten vanhempia ­ sekä kiusaajien että kiusattujen perheitä. Valopilkku tarjoaa vertaistukea, keskusteluapua sekä tietoa kiusaamisen vaikutuksista lapseen, nuoreen ja perheeseen.
 
Lisätiedot:

Valopilkku-­projekti: Eveliina Humberg, puh. 050 5731 480, www.valopilkku­projekti.fi
Sini Tarkkinen: www.ariell.fi
Ace Corner Finland: www.ace­corner­finland.fi