Työntekijät

Nykyiset työntekijät:

Tina Holmberg-Kalenius

Tina on ollut Valopilkkua perustamassa ja työskennellyt siinä alusta asti. Tinan koulutustausta on FM kulttuurientutkimus pääaineena. Lisäksi hän on opiskellut psykologian perus- ja aineopinnot sekä perusopinnot työpaikkapsykologiassa ja lasten ja nuorten psyykkisessä hyvinvoinnissa.  Hän on myös opiskellut kriisipsykologiaa, kriisityötä, kiusaamisasioiden ohjaajuutta (Bullying and harassment couselling-diplomi), sosiaalitieteitä, taideterapiaa sekä rentoutusohjausta.  

Tina on itse entinen koulukiusattu ja hänellä on kokemusta kiusatun lapsen vanhemmuudesta. Tällä hetkellä kiinnostuksen kohteena on väkivaltatutkimus ja terveyspsykologia.

Anna Mattila 1.2.2020 alkaen

 

Entiset työntekijät:

Saija Salmi

Saija on toinen Valopilkun alkuperäisistä työntekijöistä ja perustajista, ja toimi tukikeskuksessa sen perustamisesta vuoden 2019 loppuun asti. Kiusaamisen jällkihoitomalli on Tinan ja Saijan kehittämä. Saija on jäänyt pois Valopilkuista terveydellisistä syistä, mutta on edelleen vahvasti hengessä mukana. 

 

Katri Salmi

Katri tuli Valopilkkuun alun perin työkokeiluun vuonna 2015, ja toimi sitten eri pituisia jaksoja tukikeskuksessa muunmuassa Saijaa sijaistaen vuoden 2019 loppuun asti. Katri kehitti edelleen jälkihoitomallia nuorille asiakkaille sopivammaksi.