Ryhmät

Vertaistukiryhmät ja vertaisillat ovat maksuttomia ja etäryhmään on helppo osallistua mistäpäin Suomea tahansa. Ohjaajina toimivat Valopilkun työntekijät. Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Jos olet epävarma siitä, onko ryhmä sinulle tai lapsellesi sopiva (esim. oikea ikäryhmä mietityttää), ole yhteydessä meihin sähköpostitse tai puhelimitse etukäteen.

Ryhmät ovat 4-8 henkilön pienryhmiä, joissa tavoitteena on oman kokemuksen läpikäyminen sekä omien tunteiden ja ajatusten tunnistaminen ja käsittely turvallisessa ilmapiirissä. Ryhmään ilmoittautuneet haastatellaan etukäteen. Saat lisätietoa ryhmästä sähköpostitse noin 1-2 viikkoa ennen ryhmän alkamista. 

"Vahvuudet esiin!" - vertaistukiryhmä koulukiusaamista kokeneille aikuisille alkaa 31.1.2024 ja kokoontuu viitenä peräkkäisenä keskiviikkona klo 17.00-18.30. TÄMÄ RYHMÄ ON TÄYNNÄ. Voit ilmoittautua seuraavaan alkavaan ryhmään, joka alkaa mahdollisesti kevään 2024 aikana.

"Timanttia" - ns. jatkoryhmä koulukiusaamista kokeneille aikuisille, jotka ovat aiemmin osallistuneet "Vahvuudet esiin" -vertaistukiryhmään. Ryhmä alkaa 27.3.2024 ja kokoontuu neljänä peräkkäisenä keskiviikkona klo 17.00-18.30

"Säröillä - silti säihkyvä" - vertaistukiryhmä koulukiusaamista kokeneille noin 12-15v. tytöille tai tytöiksi itsensä kokeville toteutetaan, kun ilmoittautuneita on riittävästi - ryhmään voi siis ilmoittautua ennakkoon ja ryhmän alkamispäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittaudu vertaistukiryhmiin oheisella lomakkeella. 

Ikäsi
Ilmoittaudun