Ryhmät

Vertaistukiryhmät ja vertaisillat ovat maksuttomia ja etäryhmään on helppo osallistua mistäpäin Suomea tahansa. Ohjaajina toimivat Valopilkun työntekijät. Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Jos olet epävarma siitä, onko ryhmä sinulle tai lapsellesi sopiva (esim. oikea ikäryhmä mietityttää), ole yhteydessä meihin sähköpostitse tai puhelimitse etukäteen.

Ryhmät ovat 4-8 henkilön pienryhmiä, joissa tavoitteena on oman kokemuksen läpikäyminen sekä omien tunteiden ja ajatusten tunnistaminen ja käsittely turvallisessa ilmapiirissä. Saat lisätietoa ryhmästä sähköpostitse noin 1-2 viikkoa ennen ryhmän alkamista.   

"Vahvuudet esiin!" - vertaistukiryhmä koulukiusaamista kokeneille aikuisille maanantaisin 14.8. -11.9. klo 17.00-18.30. Tapaamisia on yhteensä viisi ja ne toteutetaan Teams -yhteydellä. HUOM! Ryhmä on täynnä - voit ilmoittautua varasijalle tai seuraavaan vastaavaan ryhmään.

Vertaisilta kiusattujen lasten vanhemmille torstaina 31.8. klo 17.00-18.30. Tule tapaamaan toisia samassa tilanteessa olevia ja keskustelemaan Valopilkun työntekijöiden kanssa tilanteestasi ja eri ratkaisuvaihtoehdoista. Tapaaminen järjestetään Teamsissa ja saat linkin siihen sähköpostitse kyseisen päivän aamuna.

"Säröillä - silti säihkyvä" - vertaistukiryhmä koulukiusaamista kokeneille noin 12-15v. tytöille tai tytöiksi itsensä kokeville keskiviikkoisin 13.9-18.10. klo 17.00-18.30. Tapaamisia on yhteensä viisi (ryhmä ei kokoonnu 4.10.) ja ne toteutetaan Teams -yhteydellä. 

Vertaistukiryhmä kiusattujen lasten vanhemmille keskiviikkoisin 1.11.-13.12. klo 17.00-18.30. Tapaamisia on yhteensä kuusi (ryhmä ei kokoonnu 6.12.) ja ne toteutetaan Teams -yhteydellä.


Ilmoittaudu vertaistukiryhmiin oheisella lomakkeella. 

Ikäsi
Osallistun