Ryhmät

Vertaistukiryhmät ja vertaisillat ovat maksuttomia ja etäryhmään on helppo osallistua mistäpäin Suomea tahansa. Ohjaajina toimivat Valopilkun työntekijät. Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Jos olet epävarma siitä, onko ryhmä sinulle tai lapsellesi sopiva (esim. oikea ikäryhmä mietityttää), ole yhteydessä meihin sähköpostitse tai puhelimitse etukäteen.

Ryhmät ovat 4-8 henkilön pienryhmiä, joissa tavoitteena on oman kokemuksen läpikäyminen sekä omien tunteiden ja ajatusten tunnistaminen ja käsittely turvallisessa ilmapiirissä. Ryhmään ilmoittautuneet haastatellaan etukäteen. Saat lisätietoa ryhmästä sähköpostitse noin 1-2 viikkoa ennen ryhmän alkamista.   

"Säröillä - silti säihkyvä" - vertaistukiryhmä koulukiusaamista kokeneille noin 12-15v. tytöille tai tytöiksi itsensä kokeville toteutetaan, kun ilmoittautuneita on riittävästi - ryhmään voi siis ilmoittautua ennakkoon ja ryhmän alkamispäivä ilmoitetaan myöhemmin.

"Vahvuudet esiin!" - vertaistukiryhmä koulukiusaamista kokeneille aikuisille toteutetaan taas alkuvuodesta 2024. Voit ilmoittautua etukäteen ja saat tiedon ryhmän alkamispäivästä myöhemmin.

Ilmoittaudu vertaistukiryhmiin oheisella lomakkeella. 

Ikäsi
Ilmoittaudun