Koulutus

Tukikeskus Valopilkku järjestää eri alojen ammattilaisille Kiusaamisen kohtaaminen, käsitteleminen ja ratkaisut-koulutuksia, jotka ovat kestoltaan yhden päivän mittaisia. Koulutuksen sisältö:

  • Kiusaamisen tunnistaminen ja ilmapiirin merkitys kiusaamisen syntymisessä
  • Kiusatun perheen kohtaaminen
  • Mihin kiinnittää huomiota kiusatun tukemisessa
  • Kiusaamisen jälkihuolto ja elämänhallinta

Teemme myös räätälöityjä koulutuksia tarpeen mukaan.

 

Kiusaamisen jälkihoitomallin koulutukset

Monesti kiusaamisen vaikutuksia ei tunnisteta. Kun kiusaaminen vihdoin päättyy, oletetaan, että myös uhrin kokemus katoaa. Näin ei kuitenkaan ole: kiusatuksi joutunut voi kantaa kiusaamiseen liittyvää ahdistusta pitkälle aikuisuuteen. Kiusaamisen vaikutukset voivat tulla esiin mm. masennuksena, ahdistuksena tai jännitystiloina. Oireet saattavat monesti olla seurausta kiusaamisesta, mutta niitä ei osata yhdistää kiusaamisesta johtuviksi. Yksilön tarpeista lähtevä jälkihoito auttaa kiusattua pääsemään kokemansa yli ilman että traumat vaikuttavat ammatinvalintaan, opintoihin, sosiaalisiin suhteisiin ja itsetuntoon.

VAHVUUDET ESIIN! - kiusaamisen jälkihoitomallin® koulutuksista ja tietylle kohde- tai ammattiryhmälle kohdennetuista räätälöidyistä koulutuksista saat lisätietoa Valopilkun työntekijöiltä. 

Kiusaamisen ennaltaehkäisemiseen on monta menetelmää, mutta jälkihoitoon ei yhtään. Nyt sellainen löytyy ja se on toimiva. Ole edelläkävijä ja ota haltuusi VAHVUUDET ESIIN! - kiusaamisen jälkihoitomalli®, jolla tuet kiusattua. Varaa paikkasi nyt ja kuulet uudesta toimintamallista ensimmäisten joukossa!

Kevään 2017 koulutukset:

23.2-17 Iissä

10.3-17 Jyväskylässä

 Opas kiusaamisen jälkihoitoon.

Lisätiedot, koulutuksen hinta ja ilmoittautuminen: https://www.sosiaalialantietopalvelu.fi/kiusaamisenjalkihoito.html