Kiusaaminen eri ympäristöissä

Koulutuksessa tarkastellaan kiusaamista eri ympäristöissä (päiväkoti, koulu, vapaa-aika, koti, internet) kiusaamista kokeneiden ja toisia kiusaavien lasten näkökulmasta. Lisäksi tarkastellaan kiusaamisen vaikutusta työilmapiiriin ja työilmapiirin vaikutusta kiusaamisen syntymiseen. 

Maksuton koulutus soveltuu ammattilaisille, jotka työssään kohtaavat kiusaamisen eri muotoja. Koulutukset järjestetään etäkokonaisuuksina Teamsin välityksellä ja mukaan otetaan 60 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutus koostuu neljästä osasta:

Kiusaamisen tunnistaminen eri ympäristöissä  7.4.2021 klo 13-14.30

Kiusaamiseen puuttuminen eri ympäristöissä 14.4.2021 klo 13-14.30

Kiusaamisen jälkihoito eri ympäristöissä 21.4.2021 klo 13-14.30

Kiusaamisen vaikutukset työilmapiiriin ja työilmapiirin vaikutukset kiusaamiseen 28.4.2021 klo 13-14.30

Voit halutessasi osallistua koko koulutukseen, tai vain yhteen koulutusosioon. Koko koulutukseen osallistunut saa halutessaan todistuksen osallistumisesta ja Vahvuudet esiin! -menetelmäoppaan sähköpostitse.

Pyydämme, että ilmoitat sähköpostitse valopilkkuja@harjulan.fi, jos et pääsekään osallistumaan koulutukseen. Olemme rajanneet osallistujamäärää, jotta takaamme linjojen kestävyyden, mutta täytämme mielellämme mahdolliset peruutuspaikat. Otamme vastaan ilmoittautumisia, kunnes koulutus on täynnä.


Osallistun *
Edustamani ammattiala *