Nykyiset työntekijät:

Tina Holmberg-Kalenius

Tina on ollut Valopilkkua perustamassa ja työskennellyt siinä alusta asti. Tinan koulutustausta on FM kulttuurientutkimus pääaineena. Lisäksi hän on opiskellut psykologian kandidaatin oppimäärää vastaavat opinnot sekä kriisipsykologiaa ja kriisityötä, kiusaamisasioiden ohjaajuutta (Bullying and harassment counselling-diplomi), sosiaalitieteitä ja erilaisia terapiasuuntauksia.  

Tina on itse entinen koulukiusattu ja hänellä on kokemusta kiusatun lapsen vanhemmuudesta. Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat kiusaamisilmiön lisäksi väkivaltatutkimus, eläimet ja puutarhan hoito.

Nina Kaituri

Nina aloitti Valopilkkujen toisena työntekijänä tammikuussa 2021. Nina on koulutukseltaan Sosionomi YAMK ja on lisäksi opiskellut mm. erityispedagogiikkaa. Aiemmin Nina on tehnyt töitä lastensuojelun ja mielenterveystyön parissa. 

Nina on itse erityislapsen äiti ja Autismiliiton koulutettu vertaisohjaaja. Ninan mielenkiinnon kohteena onkin erityistä tukea tarvitsevien huomioiminen kiusaamisen vastaisessa työssä.

Entiset työntekijät:

Saija Salmi

Saija ja Tina perustivat yhdessä Valopilkun ja kehittivät kiusaamisen jälkihoitomallin. Saija toimi työntekijänä tukikeskuksessa vuoden 2019 loppuun asti, jolloin hän jäi Valopilkuista pois terveydellisistä syistä, mutta on edelleen hengessä mukana.

Katri Salmi

Katri tuli Valopilkkuun alun perin työkokeiluun vuonna 2015 ja toimi sitten eri pituisia jaksoja tukikeskuksessa muunmuassa Saijaa sijaistaen vuoden 2019 loppuun asti. Katri kehitti edelleen jälkihoitomallia nuorille asiakkaille sopivammaksi. 

Anna Mattila 

Anna aloitti työskentelyn Harjulassa maaliskuussa 2019 ja siirtyi Valopilkkuihin helmikuussa 2020, juuri ennen koronapandemian alkua. Koronan ja Annan ansiosta Valopilkut tekivät digiloikan eli suurin osa koulutuksista ja tukiryhmistä siirrettiin onnistuneesti verkkoon.  Lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen on erityisen lähellä Annan sydäntä ja hän palasi perhevapaidensa jälkeen takaisin lastensuojelun kentälle.